The green bear е марка, създадена на първо място с голяма и амбициозна мечта! Тя е всеки член на семейство да познава и консумира билките, и да постига целите си чрез тях.
Ние създаваме билкови миксове произведени в България с висок контрол на качеството на производство! В портфолиото на бранда има специално разработени билкови миксове, насочени към подобряване и постигане на най-често срещаните цели при хората като намаляване на теглото, премахване на подутия корем, подобряване на съня и стреса, постигане на спортни резултати и т.н.

Медицинските лица в нашия екип

Какво гарантира
качеството на продуктите?

Щастливи сме, че нашите продукти разполагат с редица сертификати за качество в Европа и Америка, и освен това всеки от тях е лично препоръчан от медицинско лице в дадената област. С това гордо ви споделяме, че над 10 медицински лица избраха да застанат зад нашите продукти с името и знанията си. Всяка опаковка от нашите продукти се произвежда под надзора на технолози и достига на пазара с удостоверение за качество за това.

Сертификати за Европа и САЩ

Защо да изберете The green bear?

Нашите билкови миксове са от специално подбрани билки, които имат синергично действие помежду си, а правилното съотношение на тези съставки прави рецептите ни истински успешни и работещи. Вече няколко години доказваме, че качеството на продуктите и професионализма на целия ни екип, направиха над 250 000 клиенти доволни и щастливи! Това допринесе да бъдем наградени като най-бързо развиващ се бранд през 2020г и като „любим бранд на България“ през 2021г, на престижните събития Business awards.

Ние сме сред малкото брандове, които са препоръчвани от над 50 популярни личности в България, а обратната връзка от нашите доволни клиенти допринася за постигане на най-успешния маркетинг в света – именно препоръките от уста на уста!

,,Имах период, в който бях качила няколко килограма. Не съжалявам, че избрах Slim Bear, защото за минимално време върнах старата си форма!”

,,Здравословният живот е мое ежедневие. Обичам да правя режима Детокс 2.0, защото ми дава бързи и трайни резултати! Препоръчвам го на много мои клиенти и приятели.”

,,Въпреки, че нямам нужда от отслабване, приемам Slim Bear, защото ми е важно да изхвърлям токсините от тялото си и да се чувствам свежа и енергична.’’

,,НЕ одобрявам химикали за постигане на фигура! Обожавам чая Slim Bear, защото успява да ми даде желаните резултати по натурален и вкусен начин.” 

,,TheGreenBear е любимият ми бранд, защото използва натурални подходи за постигане на различни резултати. Пиех чайовете им преди, повреме и след бременността ми!”

,,Чайчето предпазва кожата ми от несъвършенства като акне и целулит, поддържа косата ми дълга и сияйна, а ноктите ми здрави. Всяка дама трябва да го притежава!”

,, Детокс 2.0 е 15-дневен режим, с който бързо успявам да вляза в най-добрата си възможна форма!”

,,Откакто опитах Slim Bear, той стана неизменна част от ежедневието ми. Нося го навсякъде с мен, защото поддържа тялото ми изваяно и красиво.”

,,Обичам себе си и обичам да правя полезни неща за визията и здравето си. С тези чайчетата успявам да постигна и двете си цели.” 

,,Както всяка жена, за мен е важно да имам красиви коса, кожа и нокти. Билковият микс Beauty Bear държи несъвършенствата надалеч, препоръчвам го на всяка дама.”

,, За мен тялото е изключително важно! Аз поддържам своето перфектно, като приемам 2 пъти дневно Slim Bear чай и препоръчвам на всичките ми приятелки.”

,, Преди често задържах вода и не се чувствах уверен в тялото си. Откакто приемам Slim Bear, тялото ми се орелефи, тонизира и изчисти от натрупаните излишни килограми.”

,,Уникален и незаменим! Уби вълчия ми апетит и забърза метаболизма ми в рамките на 2 месеца. Препоръчвам го на всичките ми приятелки, които се оплакват от излишни килограми.”

,,Поддържането на мъжкото здраве не е за подценяване. След като вкарах в моята рутина Strong Bear, се чувствам жизнен, енергичен и в перфектна форма.”

,, Екранът често слага няколко килца отгоре, освен на онези, които знаят на какво да се доверят за поддържане на перфектна форма”

“The green bear е брандът, на който вярвам и се доверявам, когато става дума за моето благосъстояние.”

,,Винаги се стремя да изглеждам перфектно. Slim Bear поддържа талията ми тънка и формите ми изваяни и фини.’’

“След като започнах да използвам продуктите на The green bear, се чувствам като съвсем нов човек. Продуктите им са истинско чудо за здравето и външния вид!”

,,В спортната ми кариера винаги е било необходимост тялото ми да изглежда 10/10. Част от ежедневието ми всяка сутрин и преди тренировка е чая Strong Bear, който ми дава енергия, сила и покачва нивата на тестостерон.”

,,С този режим често правя пречистване на тялото си. Кара ме да се чувствам тонизирана, спира подуването и изхвърля задържаната вода”

,,Да си първият глас на Биг Брадър поддържа мъжкото ми самочувствие, почти толкова, колкото и чая Strong Bear!” 

,,С чайчето успявам да поддържам фигурата си перфектна, дори когато не намирам време за тренировки. Аз съм ценител на натуралните методи и го препоръчвам на всеки мъж”

,,Всяка сутрин преди сутрешната доза дрифт обичам да отделя 30-минути, в които да пия любимия си чай, който поддържа формата ми”

,,Държа винаги да изглеждам зашеметяващо. Чайчетата ми помагат както да видя, така и да почувствам резултатите. Препоръчвам на всяка дама!”

,, Красотата идва отвътре. С чайчетата на TheGreenBear поддържам визията си перфектна и се чувствам уверена!”

,,Обичам да се чувствам сексапилна, уверена и красива. Slim Bear ми подарява тези усещания, като ме поддържа тонизира и във форма постоянно!”

,,Винаги съм обичала всякакви чайове, но като тези на TheGreenBear няма втори! Уникален вкус и резултати в едно. Погрижи се и ти за здравето и визията си.”

,,Обичам вечер да отделям 1 час за грижа за себе си. В рутината ми присъства Beauty Bear чайчето, което поддържа косата, кожата и ноктите ми здрави и красиви. 

,,Шампионите винаги искаме още и още. Избрах Slim Bear, за да направя фигурата си в още по-добра форма и да изхвърля токсините от тялото си!”

,,Откакто пия Slim Bear, виждам как талията ми се е свила, изхвърлила съм задържаната вода и апетитът ми е намалял. С Лидия обожаваме вкуса също!”

,,Не съм фен на диетите, но този 15-дневен режим не се базира на гладуване, а на здравословно хранене. Резултатите са повече от уникални, препоръчвам на всеки!”

,,За никой не е тайна, че Slim Bear чай в комбинация с Detox 2.0 успяха да ме избавят от натрупаните излишни килограми. Препоръчвам ги на всеки, който се нуждае от пълна промяна!”

,,Спортът е в кръвта ми и винаги съм одобрявал натуралното! Този чай ми дава всичко, от което имам нужда в забързаното ми ежедневие.”

,,Взех си този чай, защото е препоръчан от диетолог. Благодарна съм, че избрах точно него, защото резултатите във фигурата ми дойдоха още с първата опаковка!”

,, Често хората ме питат как поддържам фигурата си в идеална форма. Slim Bear ми помага в борбата с излишните килограми и поддържа тонуса на тялото ми.”

,,Винаги съм имал здрава, мъжка фигура. Последните години бях загубил форма, но с чая Strong Bear и усилия от моя страна, се завърнах бързо в играта.”

“В днешно време е изключително трудно да различите добрите и лошите продукти. Аз лично съм грешала не веднъж в избора си, но откакто се доверих на режима Детокс 2.0, здравето и външния ми вид драстично се подобриха. С удоволствие го препоръчвам на всички свои познати!”

“Една наистина полезна и работеща програма за сваляне на килограми и детокс на тялото. Усещането да преминеш през нея е неописуемо. Спазва се с лекота, продуктите се намират лесно, а чувство за глад просто няма. Накрая виждаш единствено прекрасните резултати!”

“Уникална книга! Не знам как да опиша колко леко и свежо се чувства тялото ми по време и след края на 15 дневния режим в нея. Всеки човек трябва да го прави поне един-два пъти годишно. Независимо дали искате да отслабнете или просто да пречистите тялото си-препоръчвам ви я!”

“Използвах чаят Baby bear в периода си на кърмене след като родих. Искам да споделя, че действието и вкусът му бяха страхотни! Уникален продукт и най-важното – безопасен за майките и техните деца!”

Благодарение на продуктите на The green bear, успях да подобря значително своето здравословно състояние. Имунитетът ми се засили, рядко боледувам и се чувствам по-силна от всякога.”

“След приемането на продуктите на The green bear, усетих необятна енергия през целия ден. Вече не се чувствам изтощена и мога да се справям с всички предизвикателства. Усещането за детокс и лекота е невероятно”

“След месеци на подут стомах, продуктите на The green bear ми помогнаха да възстановя хармонията в стомаха си. Вече се наслаждавам на храната без притеснения и дори съм с няколко килограма надолу.”

“Продуктите на The green bear ми помогнаха да отслабна и да възвърна формата си. Сега се радвам на по-здравословно тяло и по-голяма самочувствие.”

“Моята рутина се промени откакто открих The green bear. Не мога да си представя ден без техните страхотни продукти. Обичам да приемам чайовете им преди да отида на тренировка, защото ме зареждат с енергия и тонус”

“Продуктите на The green bear направо трансформираха моята рутинна грижа за здравето. Всяка доза ме оживява и дарява с енергия всеки ден! Особено любима за мен остава книгата Детокс 2.0!”

“Никога преди не съм изпитвал така висококачествени и ефективни хранителни добавки. The green bear е моят избор за по-здравословен начин на живот.”

“След месеци на подут стомах, продуктите на The green bear ми помогнаха да възстановя хармонията в стомаха си. Вече се наслаждавам на храната без притеснения и дори съм с няколко килограма надолу.”

“За първи път в години, имам постоянен и силен имунитет, благодарение на продуктите на The green bear. Няма да ги заменя с нищо друго.”

За мен The green bear е ключът към здравето и щастието. Благодарение на техните продукти съм винаги готов за снимачната площадка, независимо какво ми е приготвила тя днес”

Продуктите на The green bear ме превърнаха в по-здрава версия на себе си. Сега мога да се радвам на всеки миг от живота с цялата сила и енергия, която ми дават.”

“След като започнах да използвам продуктите на The green bear, не само че отслабнах, но и намалих холестерола и кръвното си налягане. Вече съм наистина по-здрава и щастлива.”

Продуктите на The green bear са моята тайна на дълголетие. Никога не съм се чувствал по-здрав и енергичен!”

“Продуктите на The green bear преобразиха моя живот. Сега съм по-фокусирана, енергична и продуктивна във всичко, което правя.”

“Продуктите на The green bear са истинска находка за мен. След приемането им се чувствам изцяло задоволен и зареден с енергия.”

“The green bear предлага най-добрите продукти за подобряване на здравето. Гарантирам ви, че няма да останете разочаровани.”

“Не мога да повярвам колко се подобрих след като започнах да използвам продуктите на The green bear. Просто съм възхитен!”

“За мен The green bear е символ на качество и надеждност. Продуктите им са невероятни и ме правят щастлив клиент. А отслабването беше един невероятен бонус към всичко останало!”

“Със завидно качество и натурални съставки, продуктите на The green bear ме оставят без думи. Просто великолепни са!”

“С увереност мога да кажа, че The green bear е най-доброто, което се случи на моята здравословна рутина. Впечатлена съм!”

“Продуктите на The green bear са пълен хит за мен. Подобрих се във всички аспекти на живота си и съм благодарна за това откритие. Чаят за жени е моят фаворит и скрито оръжие за здраве и красота”

“Никога не съм имала толкова добър опит с хранителни добавки, преди да открия The green bear. Благодаря ви, че ме направихте по-здрава и щастлива!”

“Продуктите на The green bear са моята тайна за успех и благополучие. С детокс чаят им успях да сваля излишните килограми и сега се чувствам уникално! Препоръчвам ги на всеки, който иска да живее по-здравословен живот.”

“The green bear ми помогна да постигна баланс и хармония в живота ми. Техните продукти са магични. Цялото семейство ги обожаваме!”

“Няма нищо по-добро от The green bear, когато става дума за качество и резултати. Вярвайте ми, ще се влюбите в техните продукти. Чаят за мъже ме поддържа тонизиран и енергичен през целия ден!”

“За първи път в години, имам постоянен и силен имунитет, благодарение на продуктите на The green bear. Няма да ги заменя с нищо друго.”

“За мен The green bear е ключът към здравето и щастието. Благодарение на техните продукти съм винаги готов за снимачната площадка, независимо какво ми е приготвила тя днес”

,, Винаги съм имал здрава, мъжка фигура. Последните години бях загубил форма, но с чая Strong Bear и усилия от моя страна, се завърнах бързо в играта.”

,,Спортът е в кръвта ми и винаги съм одобрявал натуралното! Този чай ми дава всичко, от което имам нужда в забързаното ми ежедневие.” 

“В днешно време е изключително трудно да различите добрите и лошите продукти. Аз лично съм грешала не веднъж в избора си, но откакто се доверих на режима Детокс 2.0, здравето и външния ми вид драстично се подобриха. С удоволствие го препоръчвам на всички свои познати!”

“Една наистина полезна и работеща програма за сваляне на килограми и детокс на тялото. Усещането да преминеш през нея е неописуемо. Спазва се с лекота, продуктите се намират лесно, а чувство за глад просто няма. Накрая виждаш единствено прекрасните резултати!”

“Използвах чаят Baby bear в периода си на кърмене след като родих. Искам да споделя, че действието и вкусът му бяха страхотни! Уникален продукт и най-важното – безопасен за майките и техните деца!”

“Уникална книга! Не знам как да опиша колко леко и свежо се чувства тялото ми по време и след края на 15 дневния режим в нея. Всеки човек трябва да го прави поне един-два пъти годишно. Независимо дали искате да отслабнете или просто да пречистите тялото си-препоръчвам ви я!”

“Използвам продуктите на The green bear от години. Пила съм чаят им за бременни, а след това и за кърмачки. Съпругът ми консумира чаят за мъже. През зимата ползваме и този за имунната система. Мога да кажа само едно – всички продукти на марката са уникални в качеството, вкусът и визията си! Дерзайте!”

“Като национален състезател по волейбол имам нужда от огромно количество енергия за мачовете и тренировките. Strong bear е един от малкото наистина пречистени и изцяло билкови продукти, който ми помага да си я набавя. Откакто го приемам съм много по-добър в тренировките и по-енергичен по време на мач. Влияе страхотно и на либидото ми. Това е един истински продукт специално за мъже!”

 “Благодарение на продуктите на The green bear, успях да подобря значително своето здравословно състояние. Имунитетът ми се засили, рядко боледувам и се чувствам по-силна от всякога.”

 “След приемането на продуктите на The green bear, усетих необятна енергия през целия ден. Вече не се чувствам изтощена и мога да се справям с всички предизвикателства. Усещането за детокс и лекота е невероятно”

“След месеци на подут стомах, продуктите на The green bear ми помогнаха да възстановя хармонията в стомаха си. Вече се наслаждавам на храната без притеснения и дори съм с няколко килограма надолу.”

“Продуктите на The green bear ми помогнаха да отслабна и да възвърна формата си. Сега се радвам на по-здравословно тяло и по-голяма самочувствие.”

“Моята рутина се промени откакто открих The green bear. Не мога да си представя ден без техните страхотни продукти. Обичам да приемам чайовете им преди да отида на тренировка, защото ме зареждат с енергия и тонус”

“Продуктите на The green bear направо трансформираха моята рутинна грижа за здравето. Всяка доза ме оживява и дарява с енергия всеки ден! Особено любима за мен остава книгата Детокс 2.0!”

“Никога преди не съм изпитвал така висококачествени и ефективни хранителни добавки. The green bear е моят избор за по-здравословен начин на живот.”

“Борбата ми с безсънието приключи, след като открих чудодейните продукти на The green bear. Сега спя като бебе и съм изпълнена с нова енергия всеки ден. Използвам ги още от първата си бременност и са неотлъчно до мен”

,,Откакто пия Slim Bear, виждам как талията ми се е свила, изхвърлила съм задържаната вода и апетитът ми е намалял. С Лидия обожаваме вкуса също!”

,,Не съм фен на диетите, но този 15-дневен режим не се базира на гладуване, а на здравословно хранене. Резултатите са повече от уникални, препоръчвам на всеки!”

“Продуктите на The green bear ме превърнаха в по-здрава версия на себе си. Сега мога да се радвам на всеки миг от живота с цялата сила и енергия, която ми дават.”

“Продуктите на The green bear са моята тайна на дълголетие. Никога не съм се чувствал по-здрав и енергичен!”

“Продуктите на The green bear преобразиха моя живот. Сега съм по-фокусирана, енергична и продуктивна във всичко, което правя.”

“След като започнах да използвам продуктите на The green bear, не само че отслабнах, но и намалих холестерола и кръвното си налягане. Вече съм наистина по-здрава и щастлива.”

“Продуктите на The green bear са истинска находка за мен. След приемането им се чувствам изцяло задоволен и зареден с енергия.”

“The green bear предлага най-добрите продукти за подобряване на здравето. Гарантирам ви, че няма да останете разочаровани.”

“Не мога да повярвам колко се подобрих след като започнах да използвам продуктите на The green bear. Просто съм възхитен!”

“За мен The green bear е символ на качество и надеждност. Продуктите им са невероятни и ме правят щастлив клиент. А отслабването беше един невероятен бонус към всичко останало!”

“Със завидно качество и натурални съставки, продуктите на The green bear ме оставят без думи. Просто великолепни са!”

“С увереност мога да кажа, че The green bear е най-доброто, което се случи на моята здравословна рутина. Впечатлена съм!”

“Продуктите на The green bear са пълен хит за мен. Подобрих се във всички аспекти на живота си и съм благодарна за това откритие. Чаят за жени е моят фаворит и скрито оръжие за здраве и красота”

“Никога не съм имала толкова добър опит с хранителни добавки, преди да открия The green bear. Благодаря ви, че ме направихте по-здрава и щастлива!”

“Продуктите на The green bear са моята тайна за успех и благополучие. С детокс чаят им успях да сваля излишните килограми и сега се чувствам уникално! Препоръчвам ги на всеки, който иска да живее по-здравословен живот.”

“The green bear ми помогна да постигна баланс и хармония в живота ми. Техните продукти са магични. Цялото семейство ги обожаваме!”

,,Взех си този чай, защото е препоръчан от диетолог. Благодарна съм, че избрах точно него, защото резултатите във фигурата ми дойдоха още с първата опаковка!”

,,За никой не е тайна, че Slim Bear чай в комбинация с Detox 2.0 успяха да ме избавят от натрупаните излишни килограми. Препоръчвам ги на всеки, който се нуждае от пълна промяна!”

,,Обичам вечер да отделям 1 час за грижа за себе си. В рутината ми присъства Beauty Bear чайчето, което поддържа косата, кожата и ноктите ми здрави и красиви.

,,Шампионите винаги искаме още и още. Избрах Slim Bear, за да направя фигурата си в още по-добра форма и да изхвърля токсините от тялото си!”

,,Обичам да се чувствам сексапилна, уверена и красива. Slim Bear ми подарява тези усещания, като ме поддържа тонизира и във форма постоянно!”

,,Винаги съм обичала всякакви чайове, но като тези на TheGreenBear няма втори! Уникален вкус и резултати в едно. Погрижи се и ти за здравето и визията си.”

,,Държа винаги да изглеждам зашеметяващо. Чайчетата ми помагат както да видя, така и да почувствам резултатите. Препоръчвам на всяка дама!”

,, Красотата идва отвътре. С чайчетата на TheGreenBear поддържам визията си перфектна и се чувствам уверена!”

,,С чайчето успявам да поддържам фигурата си перфектна, дори когато не намирам време за тренировки. Аз съм ценител на натуралните методи и го препоръчвам на всеки мъж”

,,Всяка сутрин преди сутрешната доза дрифт обичам да отделя 30-минути, в които да пия любимия си чай, който поддържа формата ми”

,,TheGreenBear е любимият ми бранд, защото използва натурални подходи за постигане на различни резултати. Пиех чайовете им преди, повреме и след бременността ми!”

,,Да си първият глас на Биг Брадър поддържа мъжкото ми самочувствие, почти толкова, колкото и чая Strong Bear!” 

,,НЕ одобрявам химикали за постигане на фигура! Обожавам чая Slim Bear, защото успява да ми даде желаните резултати по натурален и вкусен начин.” 

,,Въпреки, че нямам нужда от отслабване, приемам Slim Bear, защото ми е важно да изхвърлям токсините от тялото си и да се чувствам свежа и енергична.’’

,,Уникален и незаменим! Уби вълчия ми апетит и забърза метаболизма ми в рамките на 2 месеца. Препоръчвам го на всичките ми приятелки, които се оплакват от излишни килограми.”

,,Поддържането на мъжкото здраве не е за подценяване. След като вкарах в моята рутина Strong Bear, се чувствам жизнен, енергичен и в перфектна форма.”

,, Екранът често слага няколко килца отгоре, освен на онези, които знаят на какво да се доверят за поддържане на перфектна форма”

,, Често хората ме питат как поддържам фигурата си в идеална форма. Slim Bear ми помага в борбата с излишните килограми и поддържа тонуса на тялото ми.”

,, За мен тялото е изключително важно! Аз поддържам своето перфектно, като приемам 2 пъти дневно Slim Bear чай и препоръчвам на всичките ми приятелки.”

,, Преди често задържах вода и не се чувствах уверен в тялото си. Откакто приемам Slim Bear, тялото ми се орелефи, тонизира и изчисти от натрупаните излишни килограми.”

,,Обичам себе си и обичам да правя полезни неща за визията и здравето си. С тези чайчетата успявам да постигна и двете си цели.” 

,Както всяка жена, за мен е важно да имам красиви коса, кожа и нокти. Билковият микс Beauty Bear държи несъвършенствата надалеч, препоръчвам го на всяка дама.”

,, Детокс 2.0 е 15-дневен режим, с който бързо успявам да вляза в най-добрата си възможна форма!”

,,Откакто опитах Slim Bear, той стана неизменна част от ежедневието ми. Нося го навсякъде с мен, защото поддържа тялото ми изваяно и красиво.”

,,С този режим често правя пречистване на тялото си. Кара ме да се чувствам тонизирана, спира подуването и изхвърля задържаната вода”

,,Чайчето предпазва кожата ми от несъвършенства като акне и целулит, поддържа косата ми дълга и сияйна, а ноктите ми здрави. Всяка дама трябва да го притежава!”

,,Имах период, в който бях качила няколко килограма. Не съжалявам, че избрах Slim Bear, защото за минимално време върнах старата си форма!”

,,Здравословният живот е мое ежедневие. Обичам да правя режима Детокс 2.0, защото ми дава бързи и трайни резултати! Препоръчвам го на много мои клиенти и приятели.”

“The green bear е брандът, на който вярвам и се доверявам, когато става дума за моето благосъстояние.”

,,Винаги се стремя да изглеждам перфектно. Slim Bear поддържа талията ми тънка и формите ми изваяни и фини.’’

,,В спортната ми кариера винаги е било необходимост тялото ми да изглежда 10/10. Част от ежедневието ми всяка сутрин и преди тренировка е чая Strong Bear, който ми дава енергия, сила и покачва нивата на тестостерон.”

“Няма нищо по-добро от The green bear, когато става дума за качество и резултати. Вярвайте ми, ще се влюбите в техните продукти. Чаят за мъже ме поддържа тонизиран и енергичен през целия ден!”

Малко история!

Идеята за създаването на The green bear идва на г-н Илиян Найденов, който е сертифициран треньор от „Националната Спортна Академия“ в гр. София, специалист по здравословно хранене и автор на книга за детокс на организма само за 15 дни (Детокс 2.0).

От 2013 до 2016г той е активен състезател по бодибилдинг, 3-кратен шампион в България, и бронзов медалист на Балканския полуостров сред участници от над 10 държави.

През 2016г, когато приключва неговата състезателна кариера, той започва да пише книгата Детокс 2.0, като в нея залага на помощта на билките, защото е убеден, че именно с тях резултатите ще бъдат още по-добри.

Това е така, защото именно той подобрява и постига целите си, включвайки различни билки в менюто си, докато се състезава и след това.

Този план надхвърля очакванията му, когато през 2019г книгата влиза в списък на 5-те най-продавани книги в най-голямата онлайн книжарница, като останалите 4 творби са на чуждестранни автори.

По това време десетките хиляди потребители на книгата започват да пишат с обратна връзка, търсейки билков микс, който да замества многото и различни билки във всеки от дните

Именно там се ражда идеята за нашият най-продаван чай – Slim bear, първият от портфолиото ни.
След това, базирано на лична мотивация и връзка от клиенти, започват разработките на чайове за кърмачки, деца, спортисти и т.н. Така в днешно време марката предлага 8 билкови микса за различни цели и състояния, а към тях добавяме удобни аксесоари за консумацията им, както и изцяло нови продукти.

Нашата кауза.

Ние не искаме да бъдем просто поредната марка. Нашата висша цел не е ръст в продажбите, с която за съжаление се управляват огромна част от бизнесите по света. Ние искаме да оставим следа, да бъдем реално полезни на хората и да подкрепим всеки човек, дръзнал да преследва мечтите си! Именно поради тази причина The green bear е семейство с ценности, амбиции и емпатия към обществото. Ние заставаме и подкрепяме с каквото можем младите таланти, каузи от различно естество, събития и обществени мероприятия. За нас няма нищо по-прекрасно от усмивките и щастието на хората, които сме успели да докоснем. Може да разгледате събитията, каузите и хората, които нашето семейство подкрепя, в Блога на сайта ни.

Благодарим ви, че прочетохте всичко до тук!

– екипът на The green bear!

Нашите билкови миксове са сертифицирани и препоръчвани от лекари, НО действията на билките могат да бъдат притъпени посредством различни фактори. Винаги препоръчваме на клиентите си, стартирайки приема на чайовете ни, да се опитат да подобрят своите най-елементарни навици, за да виждат десет пъти по-добри резултати. Не сте задължени да тренирате с часове и да броите всяка калория, даже напротив, минимални усилия от ваша страна, ще ви донесат гарантирани резултати! Приемайте чая редовно, както е описано - два пъти дневно, опитайте да вложите минимални усилия от ваша страна и вижте резултата!

Нашите билкови миксове са сертифицирани и препоръчвани от лекари, НО действията на билките могат да бъдат притъпени посредством различни фактори. Винаги препоръчваме на клиентите си, стартирайки приема на чайовете ни, да се опитат да подобрят своите най-елементарни навици, за да виждат десет пъти по-добри резултати. Не сте задължени да тренирате с часове и да броите всяка калория, даже напротив, минимални усилия от ваша страна, ще ви донесат гарантирани резултати! Приемайте чая редовно, както е описано - два пъти дневно, опитайте да вложите минимални усилия от ваша страна и вижте резултата!

Количка
Започнете да пишете за да видите продукти

СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС

Запишете се за нашия бюлетин, за да получите 10% отстъпка и първи да получавате новите ни оферти.

* Можете да се отпишете по всяко време.
Политика за поверителност