IMMUNE BEAR

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΡΚΕΙΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΣΑΝ

Ξεχάστε τα κρυολογήματα και τη γρίπη προστατεύστε σωστά

IMMUNE BOOSTING TEA είναι μια ειδικά δημιουργημένη συλλογή από βότανα υψηλής ποιότητας που είναι ακριβώς ισορροπημένα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματός σας. Αυτά τα αντιοξειδωτικά συστατικά έχουν την ικανότητα να αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού, η οποία βοηθά στη γρήγορη θεραπεία κρυολογήματος, ιών και γρίπης. Η τακτική λήψη αυτού του τσαγιού μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως πρόληψη κατά αυτού του τύπου εποχιακών λοιμώξεων. Εκτός από τη συγκεκριμένη επιλογή των συστατικών, στοιχηματίζουμε να μελετήσουμε τις σωστές αναλογίες τους, δηλαδή αυτό που κάνει το ανοσοποιητικό να φέρει την ασφαλέστερη θεραπεία κατά της γρίπης και των ιογενών νόσων!

Ποσότητα:
21.90
9.90
Сподели:

 
  • Αυξάνει τις δυνάμεις άμυνας του σώματος!
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΥΟΥ ΚΑΙ ΙΩΝ!
  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ INFLUENZA!
  • Φορτίζει το σώμα με ενέργεια και δύναμη!
  • 100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ!
  • 100% αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα!
 
  • ΔΩΡΕΑΝ ΓΤΟ
  • ΧΩΡΙΣ αλλεργιογόνα
  • ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ
ΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ

Μετά από μια μακρά μελέτη των βοτάνων και την ανάπτυξη της ακριβούς αναλογίας τους, οι τεχνολόγοι μας δημιούργησαν ένα τσάι που μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας και να βοηθήσει στην καταπολέμηση συχνών ασθενειών μακροπρόθεσμα. Το IMMUNE BOOSTING TEA είναι μια γρήγορη και ασφαλής λύση έναντι ιών, αλλεργιών, γρίπης και συχνών κρυολογημάτων. Η χρήση του μπορεί να ανακουφίσει πολύ κοινά συμπτώματα όπως ρινική καταρροή, βήχα, ρινική καταρροή, δυσκολία στην κατάποση, πονόλαιμο και δυσκολία στην αναπνοή. Εκτός από τις μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων στο IMMUNE BOOSTING TEA, μπορούν να φορτίσουν το σώμα σας με ενέργεια για τις καθημερινές σας ανάγκες. Η βελτίωση της συνολικής υγείας του σώματος θα σας κάνει να νιώσετε νεότεροι, ισχυρότεροι και πιο συγκεντρωμένοι, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε αυξημένη λειτουργικότητα, τόσο στον αθλητισμό όσο και στο επαγγελματικό.

Αυξημένη ανοσία

Καλύτερη υγεία

100% φυσικό

Πρόληψη κατά της γρίπης
Συστατικά σε IMMUNE BEAR
Εχινάκεια
Η Echinacea είναι η ιδανική επιλογή για κρυολογήματα και γρίπη, όταν χρειάζεστε μια ισχυρή υποστήριξη του σώματος. Περιλαμβάνεται στη θεραπεία καταστάσεων που σχετίζονται με ανοσολογική ανεπάρκεια."
Θυμάρι
Το θυμάρι πιστεύεται ότι επιτυγχάνει καλά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των ιογενών, αναπνευστικών παθήσεων και ακόμη και της οξείας βρογχίτιδας. Αυτό το βότανο έχει επίσης συμπεριληφθεί σε μια σειρά "
Ginkgo biloba
Όταν έχουμε προβλήματα μνήμης ή πρόκειται να γίνουμε πιο διανοητικά ενεργοί, συνήθως εμπιστευόμαστε τη δράση του ginkgo biloba. Το βότανο βοηθά στην αιμορραγία του εγκεφάλου και των άκρων"
Γλυκιά ρίζα
Σε αυτήν την περίπτωση, ψηφίζουμε την εμπιστοσύνη στη γλυκόριζα για να δούμε τα ευεργετικά του αποτελέσματα στο δέρμα. Το βότανο χρησιμοποιείται ευρέως στη θεραπεία του κνησμού, του εκζέματος, της ψωρίασης, των εξανθημάτων και του ξηρού δέρματος. Επιτυγχάνει καλά αποτελέσματα στη θεραπεία της ατοπικής δερματίτιδας."
Ανόητος
Το Elderberry είναι ο νούμερο ένα ήρωας στην καταπολέμηση όλων των ασθενειών της ανώτερης αναπνευστικής οδού όπως η βρογχίτιδα, η αμυγδαλίτιδα, η πνευμονία και άλλα. Είναι πολύ αποτελεσματικό όταν θέλουμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, και αυτό είναι ζωτικής σημασίας τους μήνες που οι ιοί είναι αχαλίνωτοι"
Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι είναι δημοφιλές ειδικά σε άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος, και λόγω του αναζωογονητικού αποτελέσματός του, αλλά είναι επίσης ένα φυσικό διεγερτικό του ανοσοποιητικού. Αναγνωρίζεται ως εξαιρετικά αποτελεσματικό κατά των φλεγμονωδών διεργασιών στο σώμα."
Τζίνσενγκ
Η καθημερινή χρήση του ginseng αυξάνει την απόδοση, ενισχύει το σώμα και αυξάνει το προστατευτικό του φράγμα. Το βότανο είναι χρήσιμο για τη διατήρηση του καλού τόνου, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και επηρεάζει την εμφάνιση"
Πασαρέλα
Το βήμα της γάτας υποστηρίζει αναγεννητικές διαδικασίες και εξασφαλίζει έναν φυσιολογικό κύκλο φυσιολογικών κυττάρων. Έχει επίσης καλή επίδραση στη διατήρηση μιας σταθερής δομής DNA. Το βότανο είναι καλό για τα γεννητικά όργανα, τα ούρα και το κυκλοφορικό σύστημα"
Τζίντζερ
Το τζίντζερ είναι σαν ένα μικρό θαύμα στον κόσμο της λαϊκής ιατρικής! Με την τακτική πρόσληψη αυτού του συστατικού μπορείτε να αποφύγετε τη συχνή γρίπη και κρυολογήματα. Το τζίντζερ χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη καταστάσεων όπως καταρροή, ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα και άσθμα."
Σίπκα
Τα ροδαλά ισχία έχουν σημαντική συμβολή στην οικοδόμηση της άμυνας του σώματος από ιογενείς ασθένειες. Είναι ένας καλός ανοσοδιαμορφωτής, περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία"
Αστράγαλος
Το Astragalus είναι ένα αντιοξειδωτικό που σχετίζεται με την πρόληψη του σχηματισμού καρκίνου. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Περιέχει φλαβονοειδή που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη καρδιακών παθήσεων, καρκίνου και ιογενών παθήσεων, καθώς και καταστάσεων που σχετίζονται με ανοσολογική ανεπάρκεια."
100% ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΝΟΣΟΡΙΣΤΟΣ

Αυτός ο συνδυασμός των πιο ισχυρών αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών βοτάνων στον κόσμο μπορεί να είναι μια πολύ καλύτερη θεραπεία για το κρύο σας από πολλά άλλα. Γνωρίζατε ότι τα περισσότερα φάρμακα στα φαρμακεία βασίζονται στη δύναμη αυτών των βοτάνων, αλλά σε αντίθεση με αυτά, η ανοσοποιητική αρκούδα σας δίνει τη δύναμη της φύσης σε καθαρή και φυσική μορφή.

Η δράση αυτών των βοτάνων είναι αρκετά ισχυρή για να σας θεραπεύσει από την κοινή γρίπη ή κρυολόγημα, καθώς και για να σας προστατεύσει σε περιόδους επιδημιών γρίπης. Εάν παίρνετε το τσάι προληπτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μειώσετε τον κίνδυνο μόλυνσης από ιογενείς και ασθένειες της γρίπης, καθώς και κρυολογήματα τους κρύους μήνες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣΒάλτε μια πλήρη κουταλιά τσαγιούΓεμίστε με 250-300 ml. φρέσκο ​​βραστό νερόΒράζουμε για 5 λεπτάΣτραγγίστε και καταναλώστε με ευχαρίστησηΜία συσκευασία 160g. περιέχει = 50 δόσεις τσαγιού.
 

Πάρτε 2 φορές την ημέρα για βέλτιστα αποτελέσματα


Μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο

ΓΙΑΤΙ IMMUNE BEAR?


Εάν αναρωτιέστε πώς ένα τσάι μπορεί να κάνει όλα αυτά, η απάντηση είναι "Με τη συνδυασμένη δύναμη της φύσης και της γνώσης." Σας έχουμε πει περισσότερες από μία φορές ότι τα βότανα χρησιμοποιήθηκαν στην ιατρική πριν από χιλιάδες χρόνια, και οι εκπληκτικές ιδιότητές τους δίνουν απροσδόκητα αποτελέσματα μέχρι σήμερα, επειδή η δύναμή τους παραμένει μοναδική, αλλά η γνώση μας γίνεται καλύτερη με την πάροδο του χρόνου. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε σχεδόν έναν χρόνο για να αναπτύξουμε ένα τσάι που θα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν τα όνειρα, τους στόχους και την καλύτερη υγεία τους. Γι 'αυτό πιστεύουμε σε αυτό το τσάι περισσότερο από τα ακριβά διαφημιζόμενα φάρμακα. Η δύναμη της φύσης παραμένει αξεπέραστη μέχρι σήμερα, αλλά για να πιστέψεις σε αυτήν πρέπει πρώτα να την ζήσεις.

 
Αυξημένη ανοσία Καλύτερη υγεία
100% φυσικό Πρόληψη κατά του κρυολογήματος και της γρίπης
IMMUNE BEAR
Συχνές Ερωτήσεις
Η ανοσοποιητική αρκούδα είναι ένα ειδικά επιλεγμένο μείγμα βοτάνων, σχεδιασμένο για την αύξηση της ανοσίας, την πρόληψη της γρίπης και των ιογενών ασθενειών και την ταχύτερη θεραπεία τους. Το τσάι είναι κατάλληλο για ΚΑΘΕ άνω των 4 ετών. Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, παιδί ή ηλικιωμένος, αυτή είναι η πιο κατάλληλη και ΑΣΦΑΛΗ λύση για τη βελτίωση της υγείας σας
Η ανοσοποιητική αρκούδα διαφέρει από άλλα τσάγια στον μοναδικό συνδυασμό των συστατικών της. Σε αυτό έχουμε συλλέξει τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά και φυτικά συστατικά κατά της γρίπης. Εκτός από το ότι έχουν ισχυρή επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός μας, είναι γνωστοί για το ισχυρό συνεργιστικό τους αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι στον σωστό συνδυασμό και ιδιαίτερα στην αναλογία αυτών των βοτάνων, η δράση τους γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Αυτό το καθιστά ισχυρότερο ακόμη και από ορισμένα φάρμακα κατά της γρίπης.
Μπορείτε να καταναλώνετε ανοσοποιητικό και αντιψυκτικό τσάι όλο το χρόνο και για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Το πλεονέκτημά του έναντι των φαρμάκων για κρυολογήματα και γρίπη είναι ότι ΔΕΝ μπορεί να βλάψει το σώμα σας, ούτε υπάρχει όριο στην περίοδο της πρόσληψής του. Το τσάι μπορεί να χρησιμεύσει ως μέσο καταστολής των δυσάρεστων συμπτωμάτων αυτών των ασθενειών ή ως προστατευτικό έναντι της μόλυνσης από αυτά. Για παράδειγμα, εάν είστε άρρωστοι, συχνά δεν χρειάζεται να περιμένετε την επόμενη εποχική γρίπη, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε το Immune bear ως πρόληψη κατά της.
Η ανοσοποιητική αρκούδα δεν παρεμβαίνει με άλλα φάρμακα και μπορεί να ληφθεί καθ 'όλη τη διάρκεια της θεραπείας, εκτός εάν ο γιατρός σας το απαγορεύσει σε ειδικές θεραπείες. Αν και αυτό το τσάι μπορεί να είναι αρκετό για τη θεραπεία του κρυολογήματος, δεν υπάρχει πρόβλημα να το πάρετε μαζί με τα φάρμακα που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας.