SLIM BEAR

DETOX TEA CEAI PENTRU PURIFICAREA CORPULUI ȘI PIERDEREA ÎN GREUTATE

Transformați figura visată în realitate.

Detox tea reprezintă o selecție de plante medicinale selectate cu atenție, cultivate în poalele munții, care influențează favorabil starea de sănătate generală. Administrarea sa regulată ar putea contribui la controlarea poftei de mâncare, prin urmare ar putea ajuta procesul de pierdere în greutate. Unele din plantele medicinale conținute în ceaiul detox tea, au proprietatea de a elimina substanțele nocive din corp, astfel fiind facilitată purificarea pielii de acnee și reducerea balonării la nivel de intestine și abdomen.

Cantitate:
20.90
8.90
 
 • 100% PRODUS NATURAL
 • ACCELEREAZĂ METABOLISMUL
 • CONTROLEAZĂ POFTA DE MÂNCARE
 • ELIMINĂ TOXINELE NOCIVE
 • PURIFICĂ PIELEA ȘI REDUCE ACNEE-UL
 • CU AROMĂ ȘI GUST UNICE
 
 • FĂRĂ CONSERVANȚI
 • NU CONȚINE ALERGENI
 • NU CONȚINE GLUTEN
 • FĂRĂ OMG
 • NU CONȚINE LAXATIVE

FĂRĂ EFECT YO-YO
 

După administrarea ceaiului Detox tea, organismul dvs. va funcționa perfect, prevenind recăpătarea kilogramelor pierdute.
Deși cuvântul magic „DETOX“ este foarte potrivit pentru promovarea unor asemenea produse, vrem să fiți conștienți de modul în care acest ceai vă poate fi de folos. Pentru a fi un ceai ”detoxificant“, nu trebuie să conțină doar plante, care influențează greutatea, ci și plante care nu afectează negativ starea dvs. de sănătate. De exemplu, ceaiul NU conține așa denumitele componente „laxative“, datorita cărora cantarul ar putea măsura minus 2-3 kilograme, dar este puțin probabil ca intestinele să se simtă foarte bine. Alte componente, pe care NU VEȚI regăsi în produsul nostru sunt cofeină, clorhidrat de efedrină (substanță periculoasă, care ar putea afecta sistemul cardiovascular) și conservanți, care îndepărtează asemenea produse de categoriile etichetate naturale și sănătoase.

Pierderea în greutate garantată

Fără efect de yo-yo

100% natural

Elimină toxinele dăunătoare
Componentele ceaiului SLIM BEAR
Frunze de mentă
Frunzele de mentă fac parte din ingredientele, pe care ne bazăm pentru reglarea greutății noastre. Rolul lor nu se termină aici, acestora datorăm o serie de efecte favorabile pentru corp și sănătate."
Frunze de mesteacăn
Ele asigură efectul diuretic. Sunt foarte utile pentru tratamentul afecțiunilor renale, dar și pentru eliminarea lichidelor în exces din corp, care provoacă balonare."
Sunătoare
Destinația sa este de a ajuta a face față lipsei de mâncare și a ne obișnui cu acest gând. Sunătoarea prezintă dintre cele mai bune efecte antidepresante, analgezice și diuretice, influențând favorabil deasemenea rinichii și ficatul. "
Galbenele
Galbenelele sunt salvarea noastră dacă suferim de arsuri de stomac. Această planta împiedică formarea arsurilor de stomac și în general ajută la purificarea sistemului digestiv. "
Rădăcină de ghimbir
Influențează favorabil digestia și reduce pofta de mâncare acută. Rădăcina de ghimbir ameliorează metabolismul. Ajută și la topirea grăsimilor din zonele cele mai problematice datorita compușilor săi specifici,"
Sideritis scardica (Ceai de Mursal)
Ceaiul de Mursal este o parte integrantă din regimurile de detoxificare, datorita funcției sale speciale, legată de elasticitatea celulelor din corp. Această planta îmbunătățește și crește elasticitatea celulelor, asigurând hrănirea mai bună. Planta are și efecte diuretice. "
Armurariu
Un antioxidant puternic, care este folosit la tratamentul afecțiunilor ficatului, servind ca un filtru pentru substanțele nocive. Planta absoarbă toxinele și înregistrează un succes incredibil la normalizarea și activarea metabolismului. "
Rădăcină de urzică
Ucigașul poftei de mâncare. Planta servește ca un catalizator la pierderea kilogramelor în exces. Rădăcina de urzică este o sursă de fier, seleniu, vitaminele А, C, K, E, și de proteine. "
100% GARANTAREA REZULTATELOR

Detox Tea este potrivit de administrat de femei și de bărbați. Plantele conținute în ceai se vor îngriji de menținerea nivelurilor normale ale tensiunii arteriale și vor reduce riscul de anemie. Frunzele de mentă calmează sistemul nervos și se îngrijesc de funcțiile normale ale stomacului. Rădăcina de urzică ajută la menținerea nivelurilor hormonale normale la femei și bărbați. Extractul de armurariu ameliorează funcțiile ficatului și accelerează eliminarea toxinelor. Frunzele de mesteacăn îmbunătățesc funcțiile renale și stimulează eliminarea apei din corp. Galbenelele fac parte din plantele cu cele mai puternice efecte antiinflamatorii, stimulante sistemului imunitar ! Îmbunătățesc funcțiile cardiace și reduc tensiunea arterială. Cu ajutorul extractului din sunătoare veți uita de problemele gastrointestinale. Rădăcina de ghimbir ajută la ameliorarea afecțiunilor cardiovasculare, problemelor gastrice, pietrelor la rinichi, durerilor de cap și bineînțeles – obezității.
MODALITATE DE ADMINISTRAREPuneți o lingură plină de ceai.Umpleți cu 250-300 ml. apă fierbinte proaspăt fiartă.Acoperiți păharul și lăsați pentru 5 minuteStrecurați și consumați cu plăcere.O ambalare de 160 g. conține = 50 doze de ceai.
 

Administrați de 2 ori pe zi pentru obținerea unor rezultate optime.


Se poate consuma cald sau rece

ELIMINĂ APA
ÎN EXCES !

FĂRĂ EFECT LAXATIV
ȘI IRITAREA STOMACULUI


 
Clienții noștri mulțumiți
AMESTEC NATURAL DE PLANTE PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE ȘI PURIFICAREA CORPULUI DE TOXINE.
 
Аl nostru SLIM echipă
SLIM BEAR
Întrebări frecvente
Ceaiul nostru detoxificant este potrivit tuturor persoanelor, care doresc a se îngriji de sănătatea și aspectul lor. Este potrivit chiar persoanelor, care suferă de afecțiuni, precum Hashimoto, hipertensiune, stomac iritat, diabet, gută și altele. Ceaiul NU conține ingrediente, care afectează ritmul cardiac, din aceste considerente fiind potrivit persoanelor care suferă de probleme cardiace. Ar putea fi administrat de copii și adulți fără delimitări.
Slim Bear este creat în așa fel încât a nu influența procesele metabolice din corpurile noastre, din aceste considerente ceaiul NU ARE EFECT YO-YO. Administrarea ceaiului pentru o perioadă de minim 3 luni vă va garanța obținerea unor rezultate durabile, care rămân pentru totdeauna. Cauza se ascunde în funcțiile adaptive ale corpurilor noastre. Dacă pierdeți greutate în aproximativ o lună, iar apoi reveniți la modalitatea de viața anterioară, corpul dvs. consideră că această schimbare nu este uzuală și încearcă prin toate modalităților a o compensa. Dacă corpul dvs. se adaptează la schimbarea în greutatea pentru o anumită perioadă de timp (sunt necesare minim 3 luni), după aceea nu simte nevoie de a reveni la starea sa anterioară.
Spre deosebire de majoritatea ceaiurilor de detoxificare, căror rezultate sunt bazate pe eliminarea lichizilor importanți din corp (minerale, vitamine și electroliți), noi ne bazăm pe ameliorarea stării de sănătate. Acest lucru duce inevitabil la scăderea în greutate pe termen lung. Foarte multe ceaiuri de pierdere în greutate conțin ingrediente laxative, precum senna și altele, ar putea provoca vizitarea destul de deasă a toaletei sau ar putea provoca probleme de sănătate. Slim bear nu irită stomacul și nu are o acțiune laxativă, din aceste motive este potrivit de administrat de către persoane cu stomacul iritat și alte probleme intestinale.
Deja am menționat că corpul uman are nevie de adaptare la schimbările. Această înseamnă că o perioadă de aproximativ 3 luni ar fi recomandabilă pentru menținerea rezultatelor de la pierderea în greutate. Aspectul frumos al acestui produs este că poate fi administrat pe tot parcursul anului FĂRĂ a crea probleme de sănătate sau a provoca pierderea excesivă în greutate, întrucât acesta influențează NUMAI procesele din corpul dvs. Aceasta înseamnă că nu provoacă pierderea forțată în greutate, ci face corpul a elimina doar substanțele CARE NU-I SUNT NECESARE.
Slim bear este unic nu doar prin acțiunea sa asupra corpului dvs., dar și prin gustul său intens popular. Am putea afirma cu mândrie că toți clienții noștri au comandat acest ceai de câteva ori, întrucât au rămas încântați de gustul său incredibil. Totuși, nu este nici o problemă dacă adăugați o felie de lămâie sau o linguriță de miere în ceai, dar aceasta numai la doza de dimineața. Seara nu este timpul potrivit pentru aportul de zaharuri.