MAMA BEAR

PREGNANCY TEA - CEAI PENTRU FEMEI ÎNSĂRCINATE

Spuneți STOP simptomelor neplăcute și poftei de mâncare necontrolate în timpul sarcinii

Pregnancy tea reprezintă o combinație de plante medicinale de înaltă calitate potrivite de administrat în timpul sarcinii. Datorita proprietăților sale, aceste componente ar putea contribui la controlul poftei de mâncare și la suprimarea unor simptome neplăcute în timpul sarcinii, precum greața de dimineața sau arsurile de stomac. Administrarea regulată a ceaiului pregnancy tea ar putea ajuta la diminuarea anxietății și stresului mamelor viitoare.

Cantitate:
19.90
8.90

 
 • 100% NATURAL
 • AMELIOREAZĂ SIMPTOMELE SARCINII
 • AJUTĂ LA HIDRATAREA MAI BUNĂ
 • CONTROLEAZĂ POFTA DE MÂNCARE SCRESCUTĂ DATORATA SCHIMBĂRILOR HORMONALE
 • 100% VEGAN
 
 • FĂRĂ CONSERVANȚI
 • FĂRĂ COLORANȚI ȘI AMELIATATORI DE GUST
 • NU CONȚINE GLUTEN
 • FĂRĂ OMG
 • NU CONȚINE COFEINĂ
 • AMELIOREAZĂ SIMPTOMELE SARCINII
AMELIOREAZĂ SIMPTOMELE SARCINII

Credeți că plantele medicinale ar putea fi nu numai inofensive, dar chiar utile dacă sunt administrate în timpul sarcinii ? Pregnancy tea reprezită o combinație de plante medicinale de calitate superioară, care sunt absolut potrivite de administrat în această perioadă. Datorita proprietăților acestor ingrediente, ceaiul ar putea contribui la controlarea poftei de mâncare crescute și la suprimarea unor simptome neplăcute în timpul sarcinii, precum greața de dimineața sau arsurile de stomac. Administrarea regulată a ceaiului pregnancy tea ar putea ajuta la diminuarea anxietății și stresului mamelor viitoare, iar liniștea în aceste nouă luni este de importanță majoră pentru mama, dar și pentru fătul.

Sarcina sănătoasă

Ameliorează simptomele

100% natural

Aprobat medical
Componentele ceaiului MAMA BEAR
Rădăcină de ghimbir
Are un efect extraordinar cu privire la ușurarea greții! Adăugați câteva felii de ghimbir cultivat organic în păhar cu apă fierbinte și administrați. Aceasta va ajuta la ameliorarea stării stomacului – a disconfortului, balonării sau arsurilor de stomac. Ghimbirul trebuie administrat cu atenție și în cantități mici în timpul sarcinii, așa că dacă suferiți de simptome de dimineață frecvente sau durabile, alternați administrarea sa cu administrarea mușețelului. "
Frunze de mentă
Frunzele de mentă sunt dintre cele mai larg răspândite pe scară largă plante medicinale. În primul rând, planta calmează sistemul nervos, din aceste motive administrarea sa înainte de culcare sau seară este foarte dorită. În timpul sarcinii frunzele de mentă ar putea ajuta la reducerea greții, balonării și la ameliorarea stării stomacului iritat. "
Mușețel
Mușețelul calmează nervii și produce efecte extraordinare asupra sistemului digestiv. Un păhar de ceai de mușețel va ușura greața de dimineață, vă va ajuta de a vă relaxa și va ameliora toate problemele legate de digestia, de care ați putea suferi. Vă reamintim de intestinul leneș, care probabil deja v-a afectat și pe dvs. în această perioadă."
Frunze de zmeură roșie
Frunze de zmeură roșie – administrarea lor principală este în ultimul trimestru al sarcinii, pentru a ajuta corpul a se pregăti pentru nașterea. Este recomandată administrarea ceaiului cu frunze de zmeură în ultimul trimestru din sarcina și timp de 2 – 3 săptămâni după naștere, pentru a ajuta adaptarea mușchilor la nașterea. "
Frunze de urzică
Frunzele de urzică sunt ierburi deseori întâlnite în ceaiurile de sarcină de mulți specialiști în plante medicinale și ginecologi. Este o sursă magică de vitamine și minerale, printre care fier, vitaminele С și К și potasiu. Totuși, asigurați-vă că ceaiul de urzica administrat de dvs. conține frunze uscate, ci nu rădăcini (în eticheta trebuie să fie menționate frunze de urzică)."
100% PRODUS NATURAL ! FĂRĂ CONSERVANȚI ȘI STABILIZATORI ! NU CONȚINE OMG ȘI COFEINĂ !

Fiecare femeie ar dori să fie cât se poate mai aproape de natura, administrând pentru sine și bebelușul său viitor numai produse naturale. Înainte de restul avantajelor oricăror altor produse vine cel mai important factor – siguranța. Chiar din această cauză am colectat cele mai potrivite plante medicinale de calitate superioară într-un produs unic.

MAMA BEAR – pregnancy tea este destinat doar femeilor însărcinate, fiind menit îmbunătățirii stării de sănătate generale în această perioadă. Doar un păhar din acest ceai v-ar putea încărca cu sentimente plăcute, bună stare de spirit și un ton fizic îmbunătățit.
MODALITATE DE ADMINISTRAREPuneți o lingură plină de ceai.Umpleți cu 250-300 ml. apă fierbinte proaspăt fiartă.Acoperiți păharul și lăsați pentru 5 minuteStrecurați și consumați cu plăcere.O ambalare de 160 g. conține = 50 doze de ceai.
 

Administrați de 2 ori pe zi pentru obținerea unor rezultate optime.


Se poate consuma cald sau rece

DE CE MАМА BEAR?

Deși plantele medicinale ar putea fi foarte benefice pentru toate mamele viitoare, nu toate ceaiurile sunt potrivite a fi administrate în timpul sarcinii, unele chiar fiind absolut interzise. Este recomandabil să administrați ceai destinat numai femeilor însărcinate. Ceaiul ales corect ar putea menține pofta dvs. de mâncare la nivele normale, și a nu permite creșterea în greutate care uneori este periculoasă pentru sănătatea dvs. Bineînțeles, când este vorbă de multe kilograme, este prezint riscul de diabet gestațional, preeclampsie și serie de alte probleme. Este important să regăsiți limita între alimentarea insuficientă și alimentarea excesivă, iar ceaiul MAMA BEAR v-ar putea ajuta de a atinge acest scop.


DESTINAT DOAR FEMEILOR ÎNSĂRCINATE !
MAMA BEAR
Întrebări frecvente
Administrarea ceaiului Mama bear este inofensivă în timpul sarcinii. DAR, ca și restul produselor, și acest ceai trebuie administrat în dozele zilnice prescrise. Nu depășiți în nici un caz dozele zilnice, menționate pe ambalarea ceaiului. În primul trimestru din sarcina (primele trei luni) este recomandată administrarea ceaiului o dată pe zi – de exemplu de dimineață.
Ceaiul este menit a ameliora simptomele sarcinii și a ajuta facilitarea sarcinii. Efectele obținute în urma administrării ceaiului sunt de natura de a suprima greața, ameliora arsurile de stomac și pofta de mâncare necontrolabilă. Tehnologii noștri au selectat numai plantele medicinale care au efecte benefice pentru mamele viitoare, dar totuși au consultat rețeta ceaiului pregnancy tea cu unul dintre cei mai buni medici obstetricieni-ginecologi din Bulgaria. Mama bear nu ar putea afecta negativ nicicum dezvoltarea copilului, acesta fiind absolut inofensiv de administrat în această perioadă.
Probabil cunoașteți faptul că perioada sarcinii NU ESTE timpul potrivit de a intra în formă fizică sau pentru pierdere de greutate. Ceaiul vă va ajuta la controlarea poftei de mâncare în timpul sarcinii la nivele normale, dar nu este menit și nu poate încuraja pierderea în greutate a corpului mamei viitoare. Singurul lucru care ar putea face este de a vă ajuta a NU vă îngrășa prea mult în perioada sarcinii. Probabil cunoașteți faptul că creșterea în greutate este provocată de aportul excesiv de calorii, iar la acesta s-ar putea ajunge din cauza poftei de mâncare crescute în această perioadă. Pregnancy tea controlează pofta dvs. de mâncare și o menține la nivele normale, prevenind astfel creșterea periculoasă în greutate.
Sunt prezente multe motive care încurajează administrarea ceaiului în timpul sarcinii. Unul din motivele principale constă în reducerea simptomelor neplăcute în întreaga perioadă. Totodată, mama bear va ajuta femeia însărcinată de a-și controla pofta de mâncare, care ar putea cauza numeroase complicații datorate creșterii în greutate. Dacă faceți parte din persoanele, cărora nu le place a administra prea multe lichide (apă), ceaiul v-ar putea ajuta la procurarea cantități zilnice de importanță vitală, prin saturarea apei cu o aromă și un gust unice.
Unul dintre cele mai neplăcute simptome din întreaga perioadă de sarcină este prezentat de greața și arsurile de stomac. 90% din toate femeile însărcinate împărtășesc că aceste simptome sunt foarte bine exprimate, fiind probabil dintre cele mai neplăcute. Chiar aici este punctul forte al ceaiului Mama bear – pregnancy tea. Acest amestec de plante medicinale special selectate va ameliora aceste simptome și va face sarcina dvs. mai plăcută.