BABY BEAR

BREASTFEEDING TEA - CEAI PENTRU FEMEI ALĂPTATOARE

Pierdere în greutate în timpul alăptării !

Breastfeeding tea reprezintă un amestec aromat de plante de calitate superioară, combinate foarte atent, în ajutorul alăptării la mamele care alăptează. Toate componentele produsului sunt aprobate de medici specialiști de obstetrica și ginecologie, fiind potrivite pentru utilizare pe întreaga perioadă de lactație. Combinația de aceste daruri naturale incredibile corespunde celor mai înalte standarde de siguranță și ar putea avea numai rezultate benefice asupra sănătății mamelor și copiilor acestora.

Cantitate:
19.90
8.90

 
  • 100% PRODUS NATURAL
  • CONȚINUT RIDICAT DE VITAMINE ȘI MINERALE
  • STIMULEAZĂ ALĂPTAREA ȘI CALITATEA LAPTELUI MATERN
  • 100% VEGAN
 
  • FĂRĂ CONSERVAȚI
  • FĂRĂ OMG
  • NU CONȚINE GLUTEN
  • FĂRĂ INGREDIENTE LACTATE
  • NU CONȚINE COFEINĂ
  • NU CONȚINE ALERGENI
PENTRU DUMNEAVOASTRĂ, IUBITE MAME!Știați că există plante medicinale, care ar putea sprijini secreția de lapte și ameliorarea calității acesteia? Deși branduri foarte mari fabrică ceaiuri pentru femei însărcinate și alăptătoare, unele plante nu fac parte din această listă. Adică nu este logic a se oferi un ceai comun (mixtură de plante medicinale) pentru ambele perioade. Aceasta, întrucât scopurile lor sunt complet diferite, prin urmare trebuie să fie diferite și mijloacele pentru atingerea acestora.

Crește lactația

Calmează stomacul

100% natural

Aprobat medical
Componentele ceaiului BABY BEAR
Măceși
Această planta este prezentată mai ales de fructele sale, fiind folosită în mod tradițional pentru tratamentul unei serii largi de afecțiuni. În multe studii s-a dovedit că măceșii au o acțiune anti-inflamatoare, antibacteriană, antivirală și antifungică. Măceșii prezintă o concentrație de Vitamină C mult mai mare de oricare fruct citric. "
Armurariu
Armurariul (numit după Fecioara Maria), este asociat alăptării de secole. Mulți oameni consideră că venele albe ale plantei ciulinul laptelui reprezintă laptele matern. Dincolo de legende, însă, ciulinul laptelui este folosit cu rezultate bune de către mamele alăptătoare din India și Europa de generații."
Coji de portocale
Cojile de portocale uscate pot fi servite sub formă de ceai de fructe foarte gustos, care este 100% sigur de băut în timpul alăptării. Coaja de portocală are multe beneficii pentru sănătate, așa că consumul de ceai din coji de portocale este un mod foarte bun de a rămâne sănătoși și tonifiați. Conținutul de fibre, potasiu, vitamina C și colină din coaja de portocală poate ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare."
Rădăcină de ghimbir
Ghimbirul joacă un rol vital pentru digestia corectă, îmbunătățind indirect digestia și prevenind apariția ulcerului. Pe baza acestor fapte, unii oameni de știință susțin că administrarea ghimbirului în timpul alăptării ajută la calmarea stomacului mamei și al sugarului."
Semințe de mărar
Mărarul este o plantă care stimulează producția proprie de lapte matern prin îmbunătățirea secreției unor hormoni importanți pentru acest proces. Este util și pentru ușurarea gazelor, care între timp calmează stomacul bebelușului. Conține minerale și microelemente precum calciu, cupru, fier, magneziu, mangan și zinc, care sunt importante pentru recuperarea mamei după naștere. "

SPECIAL DEZVOLTAT PENTRU
FEMEI ALĂPTĂTOARE!

Ajută producția și ameliorarea calității laptelui matern.

Ameliorează balonarea și reduce colicile la nou-născuții.

Oferă vitamine și minerale importante pentru sănătatea mamei și a copilului.

Cu un gust și aromă unice.

Satisface nevoile crescute de lichide în perioada de alăptare.

Normalizează apetitul crescut provocat de alăptarea, fără a afecta negativ producția de lapte matern.

MODALITATE DE ADMINISTRAREPuneți o lingură plină de ceai.Umpleți cu 250-300 ml. apă fierbinte proaspăt fiartă.Acoperiți păharul și lăsați pentru 5 minuteStrecurați și consumați cu plăcere.O ambalare de 160 g. conține = 50 doze de ceai.
 

Administrați de 2 ori pe zi pentru obținerea unor rezultate optime.


Se poate consuma cald sau rece

DE CE BABY BEAR?
 

Deoarece suntem conștienți de diferențele specifice dintre sarcină și perioada de alăptare, am decis să creăm un produs unic care să completeze catalogul The Green Bear. Ideea principală a ceaiului nostru este de a ajuta producția LAPTELUI MATERN, prin majorarea CANTITĂȚII și ameliorarea CALITĂȚII sale. Astfel, mamele și-ar putea alege alimentele din propriul meniu, FĂRĂ a fi nevoite a mânca „pentru doi” pentru a produce mai mult lapte matern. Aceasta ar contribui în mare măsură la recuperarea condiției fizice bune foarte repede după naștere, în special ar putea ajuta la ameliorarea condiției de sănătate a mamei, dar și a bebelușului.

BOGAT ÎN VITAMINE ȘI MINERALE IMPORTANTE

 

Echipa noastră

BABY BEAR
Întrebări frecvente
Da ! Baby bear este un ceai care contribuie la îmbunătățirea calității si creșterea cantității laptelui matern FĂRĂ a provoca dependenta si la diminuarea acțiunii sale. Conține cele mai bune plante medicinale pentru sprijinirea lactației în timpul alăptării, ceea ce înseamnă că l-ați putea folosi tot timpul. În plus, ceaiul ajută la producția unei cantități suficiente de lapte matern FĂRĂ a fi nevoite a mânca ”pentru doi”.
Baby bear- breastfeeding tea nu este destinat a suprima apetitul mamei, ci pur și simplu a ajuta mamele la asigurarea producției suficiente de lapte matern, FĂRĂ a fi nevoite a mânca în plus. Beneficiind de această acțiune, fiecare mama ar putea acorda liniștit atenție recuperării formei sale fizice după naștere, totodată asigurând o cantitate suficientă de lapte pentru bebelușul său. Bineînțeles, aceasta vă va ajuta pierderea în greutate în timp ce vă hrăniți bebelușul cu lapte matern de valoare deplină.
Spre deosebire de aproape toate ceaiurile pentru femei alăptătoare, Baby bear nu aromatizează corpul mamei, nici nu are aroma neplăcută de anason. Probabil multe femei au auzit de intoleranța mamelor la majoritatea ceaiurilor, care conțin această planta. Baby bear NU conține plante medicinale cu aromă sau gust neplăcute.
Da ! Aceasta este funcția principală a ceaiului baby bear-breastfeeding tea. În ceaiul am selectat cele mai bune plante medicinale pentru a ajuta producția de lapte matern. În plus, am reușit a conferi ceaiului mai mult gust incredibil, care face administrarea sa eficientă și plăcută.
Ceaiul nu conține plante medicinale, care ar putea irita stomacul dvs. sau al bebelușului dvs. De fapt administrarea sa ar putea ușura condiția stomacului dvs. și a stomacului bebelușului. Ghimbirul are proprietatea de a ușura condiția intestinelor și de a produce un efect benefic asupra stomacului, iar unii experți consideră că acțiunea sa ar putea ameliora colicii bebelușilor. După cum cunoașteți, multe din substanțele nutritive administrate de mama sunt transmise bebelușului prin laptele matern.