MAMA BEAR

PREGNANCY TEA - ЧАЙ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ

Стоп на неприятните симптоми и неконтролируемия апетит през бременността

Pregnancy tea представлява комбинация от висококачествени билки, подходящи за употреба по време на бременност. Благодарение на свойствата на тези съставки, чаят може да допринесе за контролиране на апетита, както и за потискането на някои неприятни симптоми като сутрешното гадене или киселините. При редовна употреба pregnancy tea може да спомогне за намаляване на тревожността и стреса в бъдещите майки.

Количество:
19.90
Сподели:

 
 • 100% НАТУРАЛЕН
 • ОБЛЕКЧАВА СИМПТОМИТЕ НА БРЕМЕННОСТТА
 • СПОМАГА ЗА ПО-ДОБРА ХИДРАТАЦИЯ
 • КОНТРОЛИРА ПОВИШЕНИЯ АПЕТИТ ОТ ХОРМОНАЛНИТЕ ПРОМЕНИ
 • 100% ВЕГАН
 
 • БЕЗ КОНСЕРВАНТИ
 • БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ И ОВКУСИТЕЛИ
 • НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН
 • БЕЗ ГМО
 • НЕ СЪДЪРЖА КОФЕИН
 • НЕ СЪДЪРЖА АЛЕРГЕНИ
За поръчки онлайн - 0892 35 7777 
ОБЛЕКЧИ СИМПТОМИТЕ НА БРЕМЕННОСТТА

Вярвате ли, че билките могат да бъдат не само безопасни, но и дори полезни, по време на бременност? Pregnancy tea представлява комбинация от висококачествени билки, абсолютно подходящи за употреба през този период. Благодарение на свойствата на тези съставки, чаят може да допринесе за контролиране на повишения апетит, както и за потискането на някои неприятни симптоми като сутрешното гадене или киселините. При редовна употреба pregnancy tea може да спомогне за намаляване на тревожността и стреса в бъдещите майки, а спокойствието през тези девет месеца е от изключителна важност, както за майката, така и за плода.

Здравословна бременност

Облекчава симптомите

100% натурален

Медицински одобрен
Съставки в MAMA BEAR
Корен от джинджифил
Страхотен за облекчаване на гаденето! Добаве­те няколко резена органично отглеждан джинджифил в чаша гореща вода и го изпийте. Това ще ви помогне да облекчите стомаха си, ако изпитвате дискомфорт, имате газове или киселини. Джинджифилът трябва да се използва пестеливо по време на бременност, така че ако имате чести или продължителни сутрешни болести, редувайте с лайка."
Листа от мента
Листа от мента е една от най-разпространените билки в цял свят. На първо място тя успокоява нервната система и това я прави много желана за употреба вечер преди лягане. През бременността чай от листа от мента може да спомогне за намаляване на гаденето, газо­вете и раздразнения корем."
Лайка
Успокоява нервите и е прекрасна за храносмилателната система. Чаша чай от лайка ще облекчи сутрешното гадене, ще ви помогне да се отпуснете и ще облекчи всички проблеми с храносми­лането, които може да имате. Напомням ви за ленивите черва, които най-вероятно вече са дали отражение и на вас през този период."
Лист от червена малина
Листа от червена малина – основно приложение намират през последния триместър на бременността, за да помогнат на организма да се подготви за раждането. Желателно е да употребявате чай, съ­държащ листа от малини, ежедневно през последния триместър и в продължение на 2 до 3 седмици след раждането, за да помогнете на мускулите да се адаптират към раждането."
Листа от коприва
Листа от коприва е билка, която често се среща в чайовете за бременност и се препоръчва от много билкари и гинеколози. Това е един приказен източник на витамини и минерали, сред които са желя­зо, витамини С и К и калий. Въпреки това, уверете се, че всеки чай от коприва, който пиете, използва изсушени листа, а не корен (етикетът трябва да изброява листа от коприва)."
100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ! БЕЗ КОНСЕРВАНТИ И СТАБИЛИЗАТОРИ! НЕ СЪДЪРЖА ГМО И КОФЕИН!​

Всяка жена би искала да бъде максимално близо до природата, използвайки за себе си и бъдещото си дете само натурални продукти. Преди всички останали предимства на които и да било продукт се нарежда най-важния фактор – безопасността. Именно поради тази причина ние събрахме най-подходящите и висококачествени билки в един неповторим продукт.

MAMA BEAR – pregnancy tea е предназначен изцяло за бременни жени и има за цел да подобрява цялостното здравословно състояние през този период. Само една чаша от този чай може да ви зареди с приятни усещания, настроение и физически тонус.
НАЧИН НА УПОТРЕБАСложете една пълна чаена лъжица от чаяЗалейте с 250-300 мл. прясно преварена гореща водаЗапарете за 5 минутиПрецедете и консумирайте с удоволствиеЕдна опаковка 160гр. съдържа = 50 дози чай.
 

Приемайте 2 пъти дневно за оптимални резултати


Може да се консумира топъл или студен

ЗАЩО ТОЧНО МАМА BEAR?

Въпреки, че билките могат да бъдат изключително полезни за всяка бъдеща майка, не всички чайове са подходящи през бременността, а някои дори са абсолютно забранени. Желателно е да консумирате чай, предназначен изцяло за бременни жени. Правилният чай може да поддържа апетита ви в нормални нива, като по този начин не позволява покачването на опасни за здравето ви килограми. Разбира се, говорим за много килограми, при които рискувате да се стигне до състояния като гестационен диабет, прееклампсия и редица други проблеми. Важно е да намерите границата между недохранване и преяждане, а MAMA BEAR ще ви помогне да направите точно това.


ПРЕДНАЗНАЧЕН ИЗЦЯЛО ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ!
MAMA BEAR
Често задавани въпроси
Mama bear е безопасен за употреба през бременността, НО като всички останали продукти, така и този чай трябва да бъде приеман в предписаните дневни дози. В никакъв случай не превишавайте дневните дози, написани на опаковката на чая. Желателно е през първия триместър (първите три месеца) от бременността да приемате чая само веднъж дневно – например сутрин.
Този чай има за цел да облекчи симптомите на бременността и да спомогне за нейното по-леко преминаване. Ефекта от неговия прием ще потисне гаденето, киселините и неконтролируемия апетит. Нашите технолози не само подбраха билките, които имат благоприятен ефект върху бъдещите майки, но и консултираха рецептата за pregnancy tea с едни от най-добрите акушер-гинеколози в България. Mama bear по никакъв начин не може да повлияе на развитието на детето и чаят е абсолютно безопасен за прием през този период.
Може би ви е известно, че периода на бременността НЕ Е подходящо време за влизане във форма или отслабване. Този чай може да ви помогне да контролирате апетита си през бременността до нормални нива, но няма за цел и не може да подтикне тялото на бъдещата майка към отслабване. Единственото, което може да направи е да ви помогне да НЕ качите твърде много килограми през цялата бременност. Както знаете покачването на теглото идва от прекомерния прием на калории, а до такъв може да се стигне поради засиления апетит през този период. Pregnancy tea контролира апетита ви в нормални нива и така ви предпазва от опасното покачване на килограми.
Има много причини да приемате билков чай през вашата бременност. Една от основните е намаляването на неприятните симптоми за целия период. Също така mama bear ще помогне на бременната жена да контролира апетита си, който би довел до редица усложнения поради твърде многото покачени килограми. Ако сте от хората, които не обичат да приемат течности (вода), този чай ще ви помогне да си набавяте жизненоважното количество за деня, като насити водата ви с уникален аромат и вкус.
Едни от най-неприятните симптоми за целия период на бременността са гаденето и киселините. 90% от всички бременни жени споделят, че това са най-силно изразените им симптоми и може би едни от най-ужасните. Именно това е силната страна на Mama bear – pregnancy tea. Този микс от специално подбрани билки ще облекчи тези симптоми и ще направи вашата бременност далеч по-приятна.
WhatsApp
VIber
Поръчай по VIber или WhatsApp