Доказан билков метод за увеличаване на либидото!

НАТУРАЛЕН МЕТОД ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЛИБИДОТО И ПРИ МЪЖЕТЕ!
Стресът и наднорменото тегло са най-големите врагове на мъжкото либидо. Другите фактори, които му влияят пагубно са  тютюнопушенето, алкохолът и ниският тестостерон.  Разбира се, няма как да елиминираме напълно всички „убийци“ на половата мощ, но е важно да знаем на кои и как можем да се противопоставим ефективно.
Когато сексуалното желание е спаднало заради нисък тестостерон,  той може да се регулира с правилно хранене, което изключва алкохола. Хранителен режим ще помогне и в случай, че мъжът страда от наднормено тегло. Излишните килограми освен че пречат на издържливостта му в леглото, пречи и на самочувствието пред партньорката. Силният пол трябва да внимава и с никотина, защото той доставя удоволствие, което обърква мозъка и намалява желанието за полови контакти.
Как да постъпим, ако имаме проблеми с либидото? На първо място може да се опита с повече почивка и ако има как, да се намалят нивата на стрес. Има и билкови миксове, които могат добре да повлияят подобни състояния, защото по естествен начин помагат за естественото производство на мъжките полови хормони. Брандът The Green bear например предлага чай, разработен специално за нуждите и целите на всички мъже.
Пропорциите и действието на билките в Strong bear - Men’s tea го правят идеалната напитка за всеки мъж. Редовният прием на този чай може да увеличи силата и издръжливостта при физическо натоварване, а правилното поддържане на хормоналната система може да допринесе за повишаване на либидoтo и oплoдитeлнитe способности на мъжа.
Каква е тайната на този билков микс и наистина ли това би помогнало срещу потиснатото либидо? Отговорът се крие в съставките и в техните пропорции. Нека видим за какво помагат всички тези билки.
Бабините зъби са българската билка, която е подходяща за всеки мъж, защото регулира нивата на тестостерона по естествен път. Двумесечно проучване е показало, че на 79 процента от участниците желанието им за секс е станало по-голямо заради ежедневния прием на бабини заби.
Гинко билобата отговаря за ерекция, а босилекът помага при преждевременна еякулация. Босилекът също е известен афродизиак и стимулира сексуалната активност. Относно гинко билобата има интересно проучване, в което са участвали представители и от двамата пола, а 76 процента от мъжете специално са повлияни добре от пиема на тази билка.
Древните гърци са открили стимулант в лицето на мурсалския чай, който в България е наричан „родопското чудо“. Тази билка е мощен афродизиак, който доказано подобрява сексуалния живот на мъжете, и повишава либидото. В състава на чая е включен и най-мощния афродизиак в Бразилия – извлека от Катуаба. Той се използва за подпомагане на репродуктивната система при мъжете и може да повлияе за по-ефективната работа на гениталиите.
Друга много важна билка от състава на билковият микс STRONG BEAR – MEN’S TEA е коренът от коприва! Той се оказва вълшебна за мъжете. Нейните ползи се виждат при проблеми с простатата, които, ако не се лекуват, водят до нарушена полова функция. Коренът от коприва съдържа вещество, което не позволява на мъжкия хормон тестостерон да се разпадне, а той отговаря за нормалната работа на простата.
Джинджифилът може да се използва при лечение на импотентност и различни проблеми за сексуална дисфункция. В него има минерали, които са мощен катализатор за производство на тестостерон. Наред с другите си ползи гинко билобата има голяма роля за засилване на ерекцията, защото увеличава притока на кръв към мъжките полови органи.
Магарешкият бодил е известен в цял свят като билката, която влияе много добре върху половата мощ и потентността. Той повишава тонуса на гладката мускулатура, помага за възстановяване на силите на организма. А заради сладкият корен в чая мъжете може да усетят, че внезапно ги е напуснало чувството за отпадналост и умора. Ободряващо може да ви действа и зеленият чай. Той зарежда  с енергия, спомага за концентрацията и подобрява настроението.
В заключение може да кажем, че Билковият чай Strong bear – Men’s tea стимулира по естествен начин синтеза на хормони в тялото, а това може единствено да подобри здравето и външния вид. В състава му са включени билки, които са популярни като афродизиаци и други, които са отлични стимуланти и премахват чувството на умора и отпадналост. Подобрани са съставки, които подпомагат ерекцията и такива, които може да помогнат, ако мъжът страда от преждевременна еякулация.
Как да повишим либидото си е въпрос на избор, но аз препоръчавам винаги да се търси натурален подход и то като превантивна мярка, за да не се налага лечение при вече възникнал проблем.
Здравословните навици са най-голямата гаранция, че няма да се сблъскате с този спад на либидото и мъжкото здраве, а чаят Strong bear може да подпомогне до много голяма степен грижата за тях.
 WhatsApp
VIber
Поръчай по VIber или WhatsApp