Грижа за косата, кожата и ноктите чрез билки!

НАТУРАЛЕН И ИЗПИТАН МЕТОД ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ!
Най-изпитаните рецепти за грижа за здравето и красотата на жените са „бабини рецепти“,  а най-голямото им предимство са включените в състава им билки и билкови мехлеми. На тях залагат и големите фамацевтични гиганти, но облечени във високопарни маркетинг послания. Истината е, че предизвикателствата пред съвременната жена са големи –  мръсният въздух, нередовно хранене, консумацията на вредни храни, цигари, алкохол и всичко това, която косвено оказва влияние на кожата, на косата, на ноктите на нежния пол. Всъщност жената и нейната красота е силно уязвима от външни фактори като слънчево изгаряне, изсушаване и замърсяване. В старанието си да бъде красива, всяка жена е готова да преминава през процедури, тестване на нови методи и продукти. Честото третиране на косата, кожата и ноктите с химични препарати като шампоани, балсами, лакове, лосиони и т.н постепенно уврежда в дълбочина състоянието им, а натуралното лечение се явява буквално единственият начин за тяхното излекуване. Освен основните вредители върху косата на почти всяка жена се извършват процедури със сешоар, маши, преси за изправяне и др., а ноктите се третират с дълбоко проникващи лакове, гелове за изграждане и десетки други.
Освен това, подпомагайки на косата ви, медикаментите вредят на други органи или части на вашето тяло, което се подразбира от химичния им състав. За дълготраен ефект обаче се изисква дълбоко лечение, започващо отвътре-навън. Лечение, което само билките биха могли да направят. 
Има няколко билки, които мога да препоръчам, защото приемът им може да постави началото на промяната за вас и да осигурят трайна защита за женската коса, нокти и кожа. Те са включени в състава на чая Beauty bear, а селекцията му представлява натурален микс от  билки, подпомагащи грижата за женската красота. Тяхното въздействие влияе и подобрява състоянието им отвътре навън, като гарантира дълготрайни резултати и перспектива.
Една от билките в билковият микс Beauty Bear може да детронира всеки крем против стареене на кожата, защото благодарение на шипката, кожата сияе.  Изследванията сочат същото – приемът на шипка под формата на чай е подобрила чувствително състоянието на кожата на участничките.
За съживяването на косата точната билка е облепиха, има богато съдържание на ценни витамини, които успешно могат да помогнат в борбата с увреждането на косата от външни фактори. Друга от билките в този иновативен чай на бранда The Green bear е избор номер едно при локално лечение на екзема или акне. Действието на сладкия корен е доказано в тези две изследвания – източник 1 и източник 2. На страната на женската красота е и морковът, затова също е включен в състава на Beauty Bear. Ако се чудите защо – той съдържа витамин А, витамин Е и бетакаротин, които действат добре на растежа на косата. Ако разгледаме това проучване, в него доброволци с косопад приемат осем месеца витамин Е – косата им дори пораства за разлика от тези, които приемат плацебо.
Предимството да бъде избран билков микс като BEAUTY BEAR е, че билките могат единствено да подобрят моментното  състояние, БЕЗ да причинят каквато и да била вреда на вашия организъм. Сигурно разбирате какво огромно предимство е това, когато трябва да изберете правилният продукт за грижата за вашето здраве и външен вид. РИСК 0%! Това е истинското богатство на грижата за теб самата! Не забравяйте обаче и да съблюдавате хранителния си режим, защото много жени се оплакват, че след консумацията на сладко например, веднага им излизат пъпки на лицето. Изключването на определени групи храни също може да повлияя на външния ви вид, така че обръщайте внимание на всяка промяна в ежедневнието си. И разбира се, здравият сън също ще ви се отплати с добри резултати.
Определено може да кажем, че BEAUTY BEAR е натурален, безопасен и полезен продукт, за всички дами, които държат на здравето и външния си вид.
 
 
 WhatsApp
VIber
Поръчай по VIber или WhatsApp