За нас

Знаете ли, че България е сред най-големите износители на билки в света?
А знаете ли, че същите тези билки са използвани в медицината още преди хиляди години?
Ние знаем това и вярваме в силата на нашата природа! Затова нашите чайове съдържат натурални билки, отгледани в полите на стара планина, които са доказали лечебните си свойства във времето. Ние гарантираме за произхода и качеството на продуктите си и знаем, че добрите резултати не идват от тайнствени места и нечувани съставки. Добрите резултати зависят от правилния подбор и съотношение на продуктите.
Вече вярваш ли и ти! Потърси зелената мечка!

The green bear е най-новия бранд за масово подобряване на здравето на хората. Той е създаден от Илиян и Джулиана с цел подпомагане на почти всеки човек, в неговите цели. В бранда фигурират специално разработени билкови миксове, насочени към определени хора или състояния. Всички рецепти са внимателно изучени и тествани в лабораторни условия. Технолозите на „The green bear” са създали микс от най-мощните билки, спомагащи за различните цели и нужди. Всички продукти са преминали през редица тестове, одобрения и сертификати и дават 100% гаранция за успех. Отделните чайове са разработени и насочени към именно тези групи хора, на които Илиян помага от години със своите книги. Над 15 000 души вече достигнаха до своите цели и изпитаха от първо лице силата на знанията и природата в едно.

Какво е предимството на нашите продукти?
Всъщност билките имат множество полезни за хората качества и затова се употребяват като превенция на редица неразположения на организма. Това е така наречената билкова медицина. Всъщност тя не е нещо ново и човечеството разполага с писмени доказателства от преди хиляди години, според които още тогава хората са използвали отвари от билки с цел подобряване на цялостното здраве. Много хора вярват, че продуктите, обозначени като "натурални", винаги са безопасни и добри за тях. Това не е много вярно, защото не всяка билка е подходяща за вашата конкретна цел или за подобряване на определен здравословен проблем. Също така билковите добавки не преминават през тестовете и контрола, през които го правят лекарствата. Някои билки, като живица и ефедрин например могат да причинят сериозна вреда на организма и въпреки това се включват в много популярни добавки и напитки. Има билки, които могат да взаимодействат с някои лекарства и да предизвикат нежелани реакции от съвместната им употреба.

Как гарантираме за качеството и резултатите?
Нашата компания гарантира за качеството и произхода на продуктите си, защото не само тяхното съдържанието е важно, но и методите на набавяне на техните съставки. Ние имаме открита политика към нашите клиенти и държим на яснотата в описанието на всички наши продукти. В тяхното представяне не използваме рекламни твърдения за „премиум билки“ или „тайнствени рецепти“, защото всички натурални продукти имат своите приноси за нашите тела. The green bear е фирма с Български произход и билките, съдържащи се в нашите продукти са култивирани, изсушени и пакетирани в затворен производствен кръг под полите на стара планина. Тук е момента да акцентираме, че България е горд лидер по износ на билки за цяла Европа, което показва, че не само ние вярваме в силата на растенията, расли по нашите земи. Именно поради тази причина нашите чайове не съдържат „магически“ билки от края на света, а даровете на нашите географски ширини. Всъщност ние не просто се намираме на първо място по износ на билки в Европа, но и на престижното четвърто място в целия свят. Това което може да кажем е, че нашите чайове се отличават от останалите с вложените в техните рецепти знания и внимателния подбор на съставките. Един от не маловажните фактори за всяка напитка и резултатите, които тя може да ви донесе, са пропорциите на нейните билки. Това не е тайна рецепта, нито загадъчна формула, която никой друг по света не би създал. Това е силата на природата и ние ви я представяме в готов вид!

 WhatsApp
VIber
Поръчай по VIber или WhatsApp